tag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post3935525219737752426..comments2024-03-28T21:11:51.027+03:00Comments on Zeyno'nun Mutfağı : Portakal Kabuğu ReçeliZeyno'nun Mutfağıhttp://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-848347114373663352013-03-23T11:50:25.291+02:002013-03-23T11:50:25.291+02:00Nilüferciimm harikasın sen yaa:))Hep böyle dene v...Nilüferciimm harikasın sen yaa:))Hep böyle dene ve güzel yorumlarını eksik etme emi:))Koskocaman öptüm seni..Sevgiler..Zeyno'nun Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-85304198753077511752013-03-22T09:00:45.455+02:002013-03-22T09:00:45.455+02:00Günaydın.Başarılı reçelin ardından havuçlu kek der...Günaydın.Başarılı reçelin ardından havuçlu kek derhal denendi.Veeee sonuç gene mükemmel oldu.Sanırım tarifleri sırayla deneyeceğim.Teşekkürler,sevgiler..NilüferAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-54746526860914738582013-03-20T09:23:00.787+02:002013-03-20T09:23:00.787+02:00Çok çok teşekkür ederim Nilüfercim..Tarifi beğenip...Çok çok teşekkür ederim Nilüfercim..Tarifi beğenip uygulamana çok sevindim..Ama ben tadına baktıktan sonra da yorumunu bekliyorum canım..Bu arada Zeyno'nun Mutfağına hoşgeldin ..Sevgiler..Zeyno'nun Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-28567999980143860832013-03-20T08:47:48.604+02:002013-03-20T08:47:48.604+02:00bu arada ismim Nilüferbu arada ismim NilüferAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-6792912254009719492013-03-20T08:45:57.797+02:002013-03-20T08:45:57.797+02:00Şu an portakallar ocakta sanıyorum yarın sabah ilk...Şu an portakallar ocakta sanıyorum yarın sabah ilk tadımı yapacağız.Geçen hafta ilk kez turunç kabuğu yaptım.Başarılı olunca greyfurtla devam ettim,şimdi sıra portakalda...Hadi hayırlısı.Tarifinize çok güveniyorum.Çok araştırdım,izledim.En mantıklısı ve en önemlisi görseli en güzel olan kesinlikle sizin tarifti.Teşekkkürler,sevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-51266027684007417742013-03-11T19:09:35.271+02:002013-03-11T19:09:35.271+02:00Çok haklısınız sevgili Adsız..Çilek gibi vişne gib...Çok haklısınız sevgili Adsız..Çilek gibi vişne gibi meyvalardan yapılan tüm reçellerde o sebeptendir bir gece önceden şekere yatırmamız..Ama onları ben kendi sularıyla pişiriyorum..Direk ocağa alıyorum..Lakin portakal kabuğu için yapılacak başka bir şey yok ki..varsa onun için de bir önerininz seve seve denerim..İsminizi de belirtirseniz isminizle hitap edebilirim size..Sevgiler..Zeyno'nun Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-15286677389463862792013-03-11T19:00:03.684+02:002013-03-11T19:00:03.684+02:00Zeyno Hanım reçele su konmaz, reçel ne kadar çabuk...Zeyno Hanım reçele su konmaz, reçel ne kadar çabuk pişerse meyveler o denli diri, canlı olur. Su uzun uzun pişmesine neden olur bu da meyvelerin şekerde sertleşmesi demektir oysa diri görnümlü ve doğal yumuşaklıkta reçel makbuldur. Nedense int.nette son zamanlarda okuduğum tariflerde hep reçele su konuyor. Bu büyük hata. Örneğin bir çilek reçeli, ne çok su salar, ne yapmalı: sulanan meyvenin suyunu kaybettirmek için şekere yatırıp bıraktığımız çilekleri bir süzgeçe alıp, önce suyunu hızlı ateşte uçurmalı koyulaşmaya başladığında şekerli çilekleri tencereye almalıyız.. Böylelikle reçelimiz hem parlak, hem diri, hem canlı olacaktır. Sevgiler. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-19372161311428059462013-01-16T12:00:56.320+02:002013-01-16T12:00:56.320+02:00Teşekkür ederim Mercancım:)SevgilerTeşekkür ederim Mercancım:)SevgilerZeyno'nun Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-59862121201995738262013-01-15T23:55:21.642+02:002013-01-15T23:55:21.642+02:00ımmm ımmmmmmmm nasıl güzel olmuştur kim bilir elle...ımmm ımmmmmmmm nasıl güzel olmuştur kim bilir ellerinize sağlık :D<br />bana da beklerim<br />http://coralsfashion.blogspot.com/Mercanhttps://www.blogger.com/profile/10052189111371455424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-185934607682453402013-01-15T15:41:59.575+02:002013-01-15T15:41:59.575+02:00Hoş geldiniz Elif Hanım:))Çok teşekkür ederim yoru...Hoş geldiniz Elif Hanım:))Çok teşekkür ederim yorumunuz için..Portakal reçeline gelince bence mutlaka deneyin ve bizimle de paylaşın bu deneyiminizi:))SevgilerZeyno'nun Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-80528518384364757132013-01-15T15:27:36.052+02:002013-01-15T15:27:36.052+02:00Ellerinize sağlık, bende çok severim portakal reçe...Ellerinize sağlık, bende çok severim portakal reçelini ama, daha önce denemedim:)sevgilerAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14822099015850793676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-38946646596393656862013-01-15T14:51:55.705+02:002013-01-15T14:51:55.705+02:00Bende çok severim portakalı da ..Reçelini de..suyu...Bende çok severim portakalı da ..Reçelini de..suyunuda..herşeyini severim Fezacım:)Annen nasıl yaptı canımcım??Küp küp mü??İpe dizerek rulomu yaptı??Bizimle paylaşırsan sevinirim..Öpüyorum:))Bu arada kızına bi şey dediğim yok canım :))SevgilerZeyno'nun Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/08512098708915701371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382699874876338876.post-35950648689028308422013-01-15T14:45:05.382+02:002013-01-15T14:45:05.382+02:00Allahımmm en sevdiğim reçellerden birisi,geçen haf...Allahımmm en sevdiğim reçellerden birisi,geçen hafta annemde yaptı,eline sağlık dostum.Bu arada kızıma laf yok.....sevgiler.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02269316535343733281noreply@blogger.com